ARTICONA:

Ons merk voor IT-accessoires
en aansluitoplossingen.

Ons merk krijgt een nieuwe naam: ARTICONA.

30 jaar ARP – een aanleiding om ons bekende en beproefde ARP merk een eigen naam te geven: ARTICONA. Voortaan kunt u de accessoires van ons merk onder deze merknaam kopen. Met dezelfde service en dezelfde beproefde kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. U maakt hierbij kennis met het belangrijkste onderdeel van ons merk: ons sterke team.

ARTICONA Productportfolio

Compatibele inkt- en toner cartridges.
 

4 jaar garantie, bijna 30 jaar ervaring, gecertificeerde kwaliteit: Janett is als lid van het ARTICONA-team verantwoordelijk voor het inkt- en tonerassortiment en verzorgt dit met veel passie. Ontdek meer in het interview! 

Kabels, adapters en aansluitoplossingen.
 

Zijn kabels en aansluitingen in een draadloos verbonden wereld überhaupt nog belangrijk?

Ja, nog steeds! De komende maanden zullen wij u ons productportfolio voorstellen.

Beveiligingsaccessoires voor apparaten.
 

Kleine investeringen kunnen mobiel werken al veiliger vormgeven. Met ARTICONA werkt u veilig – ook onderweg.
 
 

Accessoires voor mobiele apparaten.

Belangrijk voor ontspannen flexibel werken zijn: voldoende stroom voor onderweg, het juiste transport en een goede combinatie van mobiele en vaste werkplek. Ontdek nu ons aanbod aan mobiele accessoires!

IT-accessoires voor de werkplek.

Het werken op kantoor en het mobiel werken zullen in de toekomst nog meer hand in hand gaan. De juiste IT-accessoires ondersteunen flexibel werken. Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Over ARTICONA

Waarom krijgt het merk een nieuwe naam? Waarom zouden klanten moeten vertrouwen op ARTICONA? En gebruikt het team erachter eigenlijk zelf merk producten? Onze ARTICONA specialisten Andrea en Marc geven in het video-interview antwoord op deze en andere vragen.


Maak kennis met een deel van ons team!

ARTICONA staat voor

Kwaliteit.
 

Onze producten worden drie keer gecontroleerd. Ons merk staat voor een hoogwaardige kwaliteit en geselecteerde producten, die betrouwbaar werken.

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We beheersen de hele supply chain. Daarom kunnen we u onze producten aanbieden tegen een bijzonder scherpe prijs. 

Betrouwbaarheid.
 

IT-accessoires moeten vooral één ding: betrouwbaar werken. Onze geselecteerde producten laten u beslist niet in de steek.
 

Innovatie.
 

Markteisen zijn veranderlijk, net als uw wensen en behoeften. Daarom volgen we de trends voor u en breiden we ons portfolio voortdurend uit.