0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

ARTICONA - IT-accessoires en randapparatuur van ARP | ARP.be


ARTICONA

Ons merk voor IT-accessoires en aansluitoplossingen

ARTICONA IT-accessoires

Ons merk krijgt een nieuwe naam: ARTICONA.

30 jaar ARP – een aanleiding om ons bekende en beproefde ARP merk een eigen naam te geven: ARTICONA. Voortaan kunt u de accessoires van ons merk onder deze merknaam kopen.

Met dezelfde service en dezelfde beproefde kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. U maakt hierbij kennis met het belangrijkste onderdeel van ons merk: ons sterke team.


We nemen u mee naar de wereld van ARTICONA.

De specialisten van ARTICONA geven u de komende maanden een kijkje in de wereld achter de producten. Authentiek, betrouwbaar en dynamisch – de mensen achter ARTICONA blazen het merk leven in. Bij ons staat u als klant centraal.

We willen met onze accessoires alles rondom uw IT vereenvoudigen en een echte meerwaarde bieden. Hoe? Met ARTICONA bespaart u niet alleen op uw budget dat u voor andere projecten kunt gebruiken, maar kunt u ook vertrouwen op een hoogwaardige kwaliteit en een uitgebreide service.

Nieuwsgierig? Dompel u dan nu, met ons, onder in de wereld van ARTICONA!

 
 

Onze specialisten Andrea & Marc.

Onze specialisten Andrea & Marc.

Waarom krijgt het merk een nieuwe naam? Waarom zouden klanten moeten vertrouwen op ARTICONA? En gebruikt het team erachter eigenlijk zelf merk producten? Onze ARTICONA specialisten Andrea en Marc geven in het video-interview antwoord op deze en andere vragen.

Maak kennis met een deel van ons team!
 
Naar het interview 
ARTICONA staat voor…


Kwaliteit

Kwaliteit
 

Onze producten worden drie keer gecontroleerd. Ons merk staat voor een hoogwaardige kwaliteit en geselecteerde producten, die betrouwbaar werken.
 
Meer lezen


Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

We beheersen de hele supply chain. Daarom kunnen we u onze producten aanbieden tegen een bijzonder scherpe prijs.
 

 
Meer lezen


Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid
 

IT-accessoires moeten vooral één ding: betrouwbaar werken. Onze geselecteerde producten laten u beslist niet in de steek.
 

 


Innovatie

Innovatie
 

Markteisen zijn veranderlijk, net als uw wensen en behoeften. Daarom volgen we de trends voor u en breiden we ons portfolio voortdurend uit.
 

 


 

 
ARTICONA Productportfolio


Kompatible Druckpatronen, Tintenpatronen, Tonerkartusche.

Compatibele inkt- en toner cartridges

4 jaar garantie, bijna 30 jaar ervaring, gecertificeerde kwaliteit: Janett is als lid van het ARTICONA-team verantwoordelijk voor het inkt- en tonerassortiment en verzorgt dit met veel passie. Ontdek meer in het interview!
 
Ontdek nu

komt in meiKabel, Adapter und Anschlussloesungen.

Kabels, adapters en aansluitoplossingen.

Zijn kabels en aansluitingen in een draadloos verbonden wereld überhaupt nog belangrijk? Ja, nog steeds! De komende maanden zullen wij u ons productportfolio voorstellen.
 

komt in de zomerZubehoer für den Schutz mobiler Geraete und Daten.

Beveiligingsaccessoires voor mobiele apparaten en gegevens

Is het versleutelen van gegevens niet voldoende om deze te beveiligen? Wij zullen u de komende maanden informeren over de juiste bescherming van uw apparaten.
 

komt in de zomer
IT-Zubehoer für den Arbeitsplatz.

IT-accessoires voor de werkplek

Bespaar tot wel 20 procent bij het inrichten van uw nieuwe werkplek met de IT-accessoires van ARTICONA. Wij laten u in de komende maanden zien hoe u met ons kunt besparen op IT accessoires.
 

komt in de zomer
Zubehoer für mobile Geraete.

Accessoires voor mobiele apparaten

Belangrijk voor ontspannen flexibel werken zijn: voldoende stroom voor onderweg, het juiste transport en een goede combinatie van mobiele en vaste werkplek. Wij laten u de komende maanden zien hoe IT accessoires u hierbij kunnen ondersteunen.
 

 vertical_align_top