0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

apple iPad pro

1829_benl_ipad

Maak het jezelf een stuk makkelijker.

Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pc‑laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturings­systeem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.

iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende Multi‑Touch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en met ProMotion-technologie reageert het ongekend snel. Dus of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of aan het werk bent, alles voelt soepeler dan ooit.

Geef je ogen nog meer de kost.

Door de verbeterde helderheid zie je alles nog scherper, waar je ook bent. De brede kleurweergave (P3) zorgt voor sprankelende groene en rode tinten, waardoor afbeeldingen en video’s er nog natuurgetrouwer uitzien. Door de speciale antireflectie­coating van Apple is het display helderder en beter zichtbaar, waar je je iPad ook mee naartoe neemt.

Nog meer doen is nu nog makkelijker.

Nog meer doen is nu nog makkelijker. Met het gloednieuwe Dock in iOS 11 open je heel eenvoudig je onlangs gebruikte apps en bestanden. En als je Slide Over of Split View gebruikt, blijven beide apps actief. Zo kun je ze tegelijk gebruiken. Bewerk bijvoorbeeld een afbeelding in Adobe Photoshop Fix terwijl je een webpagina bouwt. Of plan in Safari je volgende vakantie terwijl je in Agenda je vrije dagen checkt. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.

Bekijk het aanbod!


vertical_align_top