0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Zebra

1828_benl_zebra

Verbind de juiste patiënt met de juiste zorg

Om medische fouten te verminderen, moet u ervoor zorgen dat patiënten op het juiste moment op de juiste zorg kunnen rekenen. Met de scanners, printers en benodigdheden van Zebra bent u verzekerd van een positieve verificatie van de patiënt en kunt u bijvoorbeeld efficiënt monsters volgen en zorgen dat het personeel de beoogde behandelingen en medicijnen toedient. Zebra loopt voorop bij het bieden van veilige en nauwkeurige zorg met oplossingen voor patiëntidentiteitsbeheer.

5356214c154fe2496ec50ed4

Printers

5640731c9ce96919cbc326cc

Scanners

 

Eenvoudiger communiceren en samenwerken

 

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers succesvol zijn, hebben zij de mogelijkheid nodig om onmiddellijk verbinding te maken met collega’s, toegang te krijgen tot patiëntgegevens en zorg te regelen vanaf elke plek in het ziekenhuis. Zebra biedt de allerbeste mobiliteit voor de gezondheidszorg met mobiele apparaten, scanners en printers en beidt uw medewekers de tools die ze nodig hebben om de beste zorg vlekkeloos te kunnen uitvoeren.
De mHealth-oplossingen van Zebra helpen clinici om in realtime te communiceren en samen te werken, waardoor de veiligheid, zorg en tevredenheid van de patiënt toeneemt.

58bd30f69ce969bb89b4700a

Mobility

vertical_align_top