-
compare
Vergelijkingslijst

Lenovo

1748_benl_samsung

Optimaal uitgerust voor het mobiele dagelijkse werk.

Met de notebook 20H1006KMH van Lenovo bent u voor het mobiele dagelijkse werk optimaal uitgerust. Een snelle toegang tot uw gegevens garandeert de schijf met een geheugencapaciteit van 256GB SSD. 8 GB werkgeheugen maakt deze notebook geschikt voor het dagelijks gebruik. Modern en efficiënt werkt u met de Intel Core i5 processor en met het Windows 10 Pro 64-bit besturingssysteem. De krachtige 14 inch-notebook is overal inzetbaar en bijvoorbeeld ook geschikt voor zakenreisjes. Met 7-9 uur accuduur hebt u hier een perfecte begeleider. Ook het compacte design maakt hij perfect voor op reis.

Bekroond toetsenbord.

Het legendarische, ergonomische full-size ThinkPad-toetsenbord is morsbestendig en staat bekend om zijn uitgebreide set toetsen, het prettige typgevoel en TrackPoint®-aanwijsapparaat. Dit toetsenbord, dat al meer dan 20 jaar wordt geperfectioneerd, is tevens voorzien van een groot trackpad met veelzijdige configureerbare knoppen.

Dun, licht en krachtig.

De slanke, lichtgewicht ThinkPad E470 heeft alles in huis om spijkers met koppen te slaan ? waar u zich ook bevindt. Deze 14-inch laptop met Intel® Core processors van de 7e generatie kan worden uitgerust met verschillende grafische oplossingen en opties voor opslag, geheugen en connectiviteit, afhankelijk van uw zakelijke behoeften.

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.