-
compare
Vergelijkingslijst

DELL XPS

1740_dede_arp_aten

Dell XPS 13 9360 Ultrabook.

De Dell XPS 13 9360 is de perfecte begeleider voor zakenreizen en medewerkers in de buitendienst. Het werkgeheugen zorgt ervoor, dat deze notebook breed inzetbaar is. Voor moderne en efficiënte werkomstandigheden zorgen een Intel Core processor en het besturingssysteem Windows 10 Pro 64-bit. De krachtige 13,3 inch-notebook is overal inzetbaar en bijvoorbeeld ook geschikt voor presentaties bij klantafaspraken.
Snel profiteren:top-kwaliteit en een goede service van bestelling tot levering.

Dell XPS 13 9365 Ultrabook 2-in-1.

Slank. Licht. Ongelofelijk mobiel: de XPS 13 is de kleinste 13-inch 2-in-1 met een royaal beeldscherm van rand-tot-rand. Met deze zeer mobiele, eenvoudig mee te nemen krachtpatser kunt u overal werken en genieten.

Gemaakt om te worden gezien, maar niet gehoord: dankzij het ontwerp zonder ventilator is het model slanker en gestroomlijnder (8-13,7 mm) en worden het geluid en de warmte die het apparaat produceert beperkt, zodat u hem zonder problemen kunt gebruiken in vergaderingen en cafés.

De XPS 13 2-in-1 is voorzien van een premium 360-gradenscharnier voor vier flexibele posities: tablet, tentmodus, laptop en standaardmodus. Zo kunt u altijd kijken, werken en surfen op de manier die u wilt.

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.