-
compare
Vergelijkingslijst

Dell Curved Monitor

1740_dede_arp_aten

 

Dell UltraSharp U3818DW Curved Monitor.

De royale 37,5-inch gebogen monitor met vrijwel randloos InfinityEdge-beeldscherm creëert een beeld om u heen. De afstand van uw ogen tot de monitor is overal gelijk zodat u minder met uw ogen hoeft te bewegen. U kunt comfortabeler werken met minder afleiding en bent dus productiever.

Prachtige beelden zijn nog maar het begin: U wordt door niets afgeleid. Uw 37,5-inch, ultrabrede gebogen monitor heeft een beeldverhouding van 21:9 en biedt circa 25 procent meer scherminhoud dan een 34-inch. En, de fantastische, royale monitor met InfinityEdge heeft een vrijwel randloos scherm.

Dell UltraSharp U3415W Curved-Monitor

Verplaats uzelf naar een andere wereld.
Ontdek een nieuwe dimensie van multitasking via een gebogen monitor met een overweldigend panoramisch scherm, die uw zintuigen omringt met schermvullende beelden van een verbluffend scherpe WQHD-resolutie (3440×1440) en kristalhelder geluid.

Het gebogen 21:9 scherm van 86,5 cm (34 inch) heeft een beeldveld dat zowel uw primaire als perifere gezichtsveld aanspreekt voor een verbluffende, levensechte kijkervaring.
Het rijke, boeiende geluid van de twee geïntegreerde luidsprekers van 9 watt (18 W totaal) neemt u nog verder mee in uw digitale wereld.
U hebt meer kijkcomfort door de uniforme brandpuntsafstand. Dit betekent dat uw ogen op een gebogen scherm minder vaak bewegen als op een flat-screen monitor.

Productief op alle schermen

Bekijk applicaties tussen twee pc’s tegelijk op uw scherm en beheer de inhoud ervan met slechts één toetsenbord en muis.
Maximaliseer uw multitasking en sluit meerdere monitoren en randapparatuur aan voor meer scherm- en werkruimte.
Plaats meerdere monitoren met dunne randen naast elkaar voor een naadloze weergave en een verhoogde kijkervaring.
Sluit uw telefoon of tablet met Mini DisplayPort aan op uw monitor of gebruik HDMI 2.0 om voluit van het internet en van uw favoriete apps te genieten in een beeldvullende 21:9 weergave.
Organiseer uw applicaties, e-mails en vensters op één scherm met Dell Easy Arrange.
Pas uw kijkervaring aan met de functies voor hoogteverstelling, draaien en kantelen.
 

 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.