0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

Samsung Galaxy Note 8

1748_benl_samsung

Maak van je Galaxy Note 8 een desktop

Het Infinity Display: intens en levensecht

Een groter scherm betekent meer ruimte om grootse dingen te doen. Het 6,3”-scherm van de Galaxy Note 8 is het grootste scherm ooit, dat je nog steeds makkelijk in je hand houdt. Doe meer met deze high performance-telefoon
Als je aan het multitasken bent, gaat het met de Galaxy Note 8 razendsnel en probleemloos dankzij de krachtige 10 nm mobiele processor en zijn 6 GB RAM. Je batterij is zo weer opgeladen met de fast wireless charger.

Ontdek de wijde wereld dankzij Phone+

Verrijk je Galaxy Note8 ervaring door je nieuwe smartphone te verbinden aan een van onze accessoires en ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van Virtual Reality. Verleg je grenzen, zie meer, deel meer, doe meer. Moeiteloos.

Smart Switch
Stap over op een telefoon die voor jou ontworpen is. Intelligent

Overstappen kan een grote stap zijn, maar hoeft niet veel moeite te kosten. Smart Switch maakt het heel eenvoudig om belangrijke zaken van je oude telefoon over te zetten naar je nieuwe Galaxy Note8. Je contacten, instellingen, berichten en foto’s worden netjes overgezet, zodat je meteen verder kunt waar je was gebleven

Samsung DeX
Maak van je Galaxy Note8 een desktop

Sommige dingen gaan gewoon sneller en beter wanneer je een volledig toetsenbord en een groot scherm voor je hebt. Met je Galaxy Note8 en DeX Station, hoef je je maar te verbinden met een monitor, keyboard en muis en die hotellobby of luchthavenlounge wordt je nieuwe kantoor.
Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.