0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

Lenovo Yoga 370


Koop nu de Lenovo P51 en krijg de P24q monitor gratis!!

Lenovo Thinkpad P51

Als u vaak onderweg bent, is de Thinkpad P51 van Lenovo een goede beslissing. Door de snelle schijf met optioneel geheugencapaciteit kunt u overal makkelijk werken. De 8 GB werkgeheugen zorgen ervoor, dat deze notebook breed inzetbaar is. Modern en efficiënt werkt u met de Intel Core i7 processor en met het Windows 10 Pro 64-bit besturingssysteem.

Of u nou bij een meeting of een klantafspraak bent, met de krachtige 15,6 inch-notebook bent u altijd goed uitgerust. Met zijn compacte design en meer dan 9 uur accuduur is hij de perfecte begeleider voor onderweg. Kenmerken: geïntegreerde webcam, verlicht toetsenbord, numeriek toetsenbord.

Snel profiteren: merkkwaliteit en een goede service van bestelling tot levering.

Lenovo Yoga 370

Als u veel onderweg bent, is de notebook 20JH002KMB van Lenovo een goede beslissing. Een snelle toegang tot uw gegevens garandeert de schijf met een capaciteit van -. De 8 GB werkgeheugen zorgen ervoor, dat deze notebook breed inzetbaar is. Modern en efficiënt werkt u met de Intel Core i5 processor en met het Windows 10 Pro 64-bit besturingssysteem.

De krachtige 13,3 inch-notebook is overal inzetbaar en bijvoorbeeld ook geschikt voor presentaties op beurzen. Een accuduur van meer dan 9 uur en het compacte design maken hij een perfecte begeleider. En daarnaast heeft het notebook ook nog een touchscreen. Kenmerken: geïntegreerde webcam, verlicht toetsenbord.

*€125 korting is al verrekend in de prijs die wordt weergegeven!


Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.