0
Vergelijken
0
EUR 0,00
FR EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Bescherm uw netwerk met APC.

1744_benl_apc

Bescherm u tegen een virus wat stroomnetwerken plat kan leggen.

True tone: True Tone-technologie stemt de witbalans automatisch af op het omgevingslicht. Zo kun je alles dus veel beter zien, waar je ook bent.
Brede kijkhoek: Door de dual-domain-pixels blijft het scherm vanuit bijna elke hoek perfect zichtbaar.


Hogere prestaties

Een nieuw ontdekt computervirus kan stroomnetwerken platleggen. Daarvoor waarschuwen onderzoekers van het Slowaakse beveiligingsbedrijf ESET, die het virus ‘Industroyer’ hebben gedoopt.

In december legden hackers het stroomnetwerk van de Oekraïense hoofdstad Kiev deels plat. ESET vermoedt dat daarbij deze malware is gebruikt, maar durft dat niet met zekerheid te zeggen.

Het virus is in staat om allerlei soorten industriële systemen aan te vallen, bijvoorbeeld oliecentrales, transportnetwerken of zelfs sluizen, maar de versie die door ESET is aangetroffen, is specifiek ontworpen om stroomnetten plat te leggen. Daarbij kunnen de aanvallers op afstand bepalen wanneer distributiesystemen in hoogspanningsnetten worden platgelegd.

Een UPS van APC levert noodstroom bij een stroomuitval.

Zodra de stroom uitvalt levert een APC Smart-UPS onmiddellijk noodstroom aan alle aangesloten apparatuur en blijf je dus online. Doordat een APC UPS dit automatisch doet voorkom je ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server of switch.

APC Smart UPS

Naar de producten

vertical_align_top