-
compare
Vergelijkingslijst

HP Elite Slice


1735_benl_hp


Een krachtige pc in een schitterende modulaire behuizing: HP Elite Slice is anders dan alle desktop pc’s die u ooit zag. Elke compacte, kabelloze module voegt functionaliteit toe om de speciaal voor moderne teams ontworpen Slice tot iets nieuws te transformeren.

Mooi. Krachtig. Innovatief.

Met de opvallend compacte HP Elite Slice met bijzondere technologie, zoals speciaal ontworpen thermische luchtkoeling om het apparaat klein te houden en voeding met één kabel via een optioneel HP Elite scherm, is de desktop pc opnieuw uitgevonden.

Ingenieus en veelzijdig.

Een communicatiehub voor samenwerking en een multimediaspeler3. Met optionele uitbreidingsmodules zonder kabels maakt u de HP Elite Slice, met een krachtige pc als basis, geschikt voor een reeks gebruikers en locaties.

Veilig, krachtig, professioneel.

Deze innovatieve, professionele desktop pc beschikt over Intel® Core™ 35-watt desktopprocessors, Intel® vPro™ en beveiliging van Elite-klasse, waaronder HP Sure Start met Dynamic Protection. HP Elite Slice combineert kracht met schoonheid.

Laat niets u in de weg staan.

Lever de hele dag topprestaties met Windows 10 Pro en de krachtige HP Elite Slice met ingebouwde beveiligings-, samenwerkings- en verbindingsfunctionaliteit.

De volledig Elite-ervaring.

Stroomlijn uw werkruimte door pc- en telefoonvoedingskabels te elimineren. Voorzie de HP Elite Slice van stroom via een USB-C™ verbinding naar een Quad HD HP EliteDisplay S240uj monitor met een draadloze laadstandaard.

Werken zonder onderbreking.

De productiviteit blijft hoog en de downtime gering met HP BIOSphere8automatisering op firmwareniveau. Uw pc’s zijn extra beschermd dankzij automatische updates en veiligheidscontroles.

Eenvoudig IT-beheer via de cloud.

Beheer data, beveiliging en apparaten met één cloud-gebaseerde oplossing: HP Touchpoint Manager.

Maximale netwerkprestaties.

HP Velocity dat ingebouwd is in de HP Elite Slice verbetert spraak- en videocommunicatie en de dataoverdracht via zwaarbelaste netwerken.

1735_benl_hp_p1

HP Elite Slice USFF PC i5

Naar het product

1735_benl_hp_p1

HP Elite Slice USFF PC i7

Naar het product

1735_benl_hp_p3

HP Elite Slice Audio Module

Naar het product1735_benl_hp_p4

HP Elite Slice ODD Module

Naar het product

1735_benl_hp_p5

HP Elite Slice VESA Plate

Naar het product

1735_benl_hp_p6

HP EliteDisplay S240uj Monitor

Naar het product

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.