Microsoft Surface Hub

1732_benl_surface

Productiviteit op een hoger niveau.

Geavanceerde technologie voor de moderne werkplek.

Microsoft Surface Hub past perfect bij de moderne werkplek en verbetert de productiviteit in alle ruimtes waar mensen samenwerken, van grote vergaderruimtes tot informele ontmoetingsplaatsen en kantoren. Het volledig geïntegreerde ontwerp, de keuze uit twee schermgrootten en de flexibele montagemogelijkheden bieden een oplossing op maat voor al je behoeften op het werk. Microsoft Surface Hub is ook ontworpen om eenvoudig je werk op afstand te kunnen uitvoeren en beheren.
 

Platform voor fantastische apps op groot scherm.

Naast de ingebouwde samenwerkingsopties zoals Skype for Business, Microsoft Office en Whiteboard, kan Microsoft Surface Hub worden aangepast met een breed gamma van toepassingen. Universele apps die zijn ontworpen voor Windows 10 kunnen ook op de Microsoft Surface Hub worden gebruikt en op groot scherm worden getoond. Je kunt ook apps van je persoonlijke apparaat aansluiten en deze vanuit de Microsoft Surface Hub aansturen.
 

Interactieve en productieve vergaderingen.

Met de Microsoft Surface Hub wordt de manier van vergaderen opnieuw uitgevonden en wordt de kracht van de groep beter benut. Je kunt nu met één enkele aanraking deelnemen aan een Skype for Business-vergadering en moeiteloos content delen. Communiceren over resultaten en actiepunten wordt nog eenvoudiger, omdat je de notities en inhoud van de vergadering snel en eenvoudig kunt verzenden.
 


Microsoft Surface Hub

Maak samenwerken productiever. Deel je ideeën met anderen op een canvas dat zo groot is als je verbeelding. Breng teams samen op een manier die natuurlijk aanvoelt, met technologie die zich niet opdringt, maar ideeën helpt bevorderen. Haal meer uit het moment en leg al je werk meteen vast zodat je er later op kunt terugvallen.

  • Schermgrootte 139.7 cm (55″)
  • HDD 128 SSD
  • Processor 4e generatie Intel i5, 8 GB RAM


Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.