-
compare
Vergelijkingslijst

1724 – iPad Pro - BE Microsites

iPad Pro
Alles wat je kan,
kun je nog beter.

Meer informatie

Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pc‑laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturings­systeem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.


Retina-display

Wereldwijd het meest geavanceerde display.


iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende Multi‑Touch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en reageert ongekend snel. Of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of een meeslepende 3D‑game speelt, alles voelt soepeler dan ooit.


Een nieuw 10,5‑inch display.

De nieuwe 10,5‑inch iPad Pro heeft een display dat bijna 20 procent groter is dan dat van het 9,7‑inch model. Je hebt dus meer ruimte om meer te doen. En er is genoeg plek voor een full‑size scherm­toetsenbord. Terwijl hij nog net zo handzaam is.

120‑Hz refresh-rate.
Niet eerder gezien.
Laat staan gevoeld.

Het display van de nieuwe iPad Pro heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Films en video’s zien er dus fantastisch uit. En games gaan nog soepeler zonder vervelende haperingen. Snelheid kan dus mooi zijn. Echt mooi. En hoe je het display ook gebruikt, met je vinger of met Apple Pencil, alles voelt nog directer.

Helderheid van

600 Nits

Door de verbeterde helderheid zie je alles nog scherper, waar je ook bent.

P3

brede kleurweergave

De brede kleurweergave (P3) zorgt voor sprankelende groene en rode tinten, waardoor afbeeldingen en video’s er nog natuurgetrouwer uitzien.

1,8 %

reflectie

Door de speciale antireflectie­coating van Apple is het display helderder en beter zichtbaar, waar je je iPad ook mee naartoe neemt.


Multitasken.
Multi-verbeterd.

Binnenkort wordt het nog makkelijker om nog meer te doen. In iOS 11 kun je met het gloednieuwe Dock heel eenvoudig je apps en bestanden openen. En als je Slide Over of Split View gebruikt, blijven beide apps actief. Zo kun je ze dus allebei tegelijkertijd blijven gebruiken. Bijvoorbeeld een afbeelding bewerken in Foto’s terwijl je een webpagina bouwt. Of in Safari je volgende vakantie plannen terwijl je in Agenda je vrije dagen checkt. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.

Prestaties

Krachtiger dan de meeste pc‑laptops.Met de A10X Fusion-chip met 64‑bits architectuur en zes cores heb je ongekend veel power in handen. Dus kun je altijd en overal 4K‑video’s editen. Ingewikkelde 3D‑modellen renderen. Of complexe documenten en presentaties annoteren. Net zo makkelijk. En dat allemaal op een device met een batterij die de hele dag meegaat.

A10X

Fusion-chip

Zware taken zoals het editen van 4K‑video, het renderen van 3D‑afbeeldingen of het spelen van games zijn kinderspel dankzij de A10X Fusion-chip.

ISP

Beeldsignaalprocessor

De door Apple ontworpen beeldsignaal­processor bevat een zelflerend systeem, waardoor je foto’s en video’s er geweldig uitzien.

Tot

10 uur

batterijduur

Je bent nog productiever en creatiever met een batterij die de hele dag meegaat.Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.